Klipsch RP-500SA – акустика Dolby Atmos для 3D ефектів об'ємного звучання.

Листопад 16, 2019 10:20 ранку Опубліковано

Klipsch RP-500SA – акустика Dolby Atmos для 3D ефектів об'ємного звучання.

Акустична система Klipsch RP-500SA призначена для апгрейда існуючих домашніх кінотеатрів з метою відтворення звукових доріжок у форматі Dolby Atmos. Як відомо, цей новий формат, в якому використовується об'єктно-орієнтоване кодування навколишнього звуку, має на увазі наявність в системі додаткових колонок, розташованих над головами глядачів. Однак у випадках, коли установка таких АС неможлива або небажана, Dolby Labs допускає використання колонок, спрямованих під кутом вгору. Випромінюється ними звук буде приходити до глядачів після відображення від стелі, тобто імітується робота стельової акустики. колонки, призначені для роботи в висотних каналах Atmos, компанія Dolby сертифікує за різними параметрами, в тому числі по частотній характеристиці, чутливості і діаграмі спрямованості.

Klipsch RP-500SA мають двухполосную конфігурацію, чим вигідно відрізняються від більшості аналогічних АС інших фірм, оснащених одним широкосмуговим випромінювачем. У моделі Klipsch RP-500SA встановлений низькочастотний динамік діаметром 4 дюйма з дифузором Cerametallic, а також 25-мм твітер в фірмовому рупорі Hybrid Tractrix з кутами розкриття 90 х 90 градусів. Корпус колонки виготовлений з ДВП, має закриту конструкцію і оброблений текстурной вінілової плівкою. За своїми габаритами Klipsch RP-500SA підходить для установки на верхні панелі більшості моделей підлогових і великих поличних АС різних виробників, проте найкращий звук буде отримано при використанні цієї колонки в домашньому кінотеатрі на базі АС Klipsch серії Reference. Колонки оснащені парою гвинтових клем, змонтованих в невеликій ніші для більш зручного розміщення АС, і комплектуються захисною сіткою з магнітною фіксацією.

Крім установки безпосередньо на колонки фронтальної стереопари і (в залежності від конфігурації системи Dolby Atmos) на тилові АС, Klipsch RP-500SA можна розташовувати і на будь-яких полицях, розташованих на відповідній висоті. Як альтернативний варіант використання даних колонок їх можна повісити на стіну (передбачений відповідний кріплення) таким чином, щоб вони виявилися спрямованими під кутом вниз, і працювали як звичайна тилова акустика.

Технічні характеристики:

Опис 2-х смуговий, полична акустична система в закритому корпусі для Dolby Atmos
розміри Висота: 188 мм
Ширина: 173 мм
глибина: 284 мм
динаміки
ВЧ: 1 х 25 мм, дифузор виготовлений з титану в рупорі Tractrix® за технологією LTS®

комірник: 1 х 133 мм, дифузор виготовлений з міді з керамічним напиленням на гумовому підвісі Cerametallic®

Подається потужність ^
75 Вт, RMS? 300 Вт, пікова

вхідний опір 8 Ом
Оздоблення Вінілова плівка під чорне дерево (Чорне дерево) або під волоський горіх

класифікованих:

Це повідомлення було написано Hdmi-ад-ministrator

Коментарі закриті тут.